About Claudia Properties

CLAUDIA PROPERTIES este o companie care ofera servicii integrate de cea mai buna calitate. Domeniul general este intretinerea si administrarea imobilelor, incepand de la apartamente pana la spatii de birouri. Obiectivul principal este satisfacerea cerintelor clientilor nostri, mentinerea reputatiei dobandite si permanenta imbunatatire a serviciilor noastre. Experienta anterioara din domeniul financiar, imobiliar si management, ne-au ajutat sa ajungem pana aici, sa devenim mai buni in ceea ce facem si sa dezvoltam relatii profesionale de calitate cu clientii nostri.

Ne gandim la timpul dumneavoastra liber si acesta nu trebuie sa insemne neaparat efectuarea activitatilor de administrare. Avem o echipa bine structurata care va poate ajuta oricand. Totul se desfasoara in parametrii stabiliti de comun acord cu dumneavoastra la cel mai inalt grad de profesionalism.

Cat de importante sunt pentru tine detaliile?

Claudia Properties te invita sa le studiezi cu ochii tai, sa le atingi cu mainile tale. Te asiguram ca locatia ideala, spatiile generoase si imaginatia artistului vizual Claudia Florentina te vor incanta. Daca vei intra intr-unul din apartamentele noastre, amprenta unica te va cuceri. Fiecare detaliu este rupt dintr-un apartament de vis. In fiecare camera vei observa puncte de interes importante, spatialitate si finisaje realizate la cele mai inalte standarde de calitate. Situate intr-o zona centrala si cu traditie a Bucurestiului, vei simti cu adevarat parfumul Micului Paris. Claudia Properties prin ochii artistului vizual Claudia Florentina imbina stilul, eleganta, rafinamentul, confortul si siguranta in apartamentele amenajate de o intreaga echipa de profesionisti.

Arhitecti, artisti vizuali, designeri de interior remarcabili, manageri de proiect si mesteri priceputi, toti au lucrat impreuna pentru a realiza un proiect deosebit si de durata.

Ai un apartament, o garsoniera, o casa, o cladire de birouri sau alta incinta pentru care doresti o consultanta de specialitate si o amenajare de elita?Noi suntem aici pentru tine. Pregatim pentru voi alte resedinte de bun gust, tot in zona centrala cu renume, impecabil finisate si elegant prezentate.


Designed by A.Klauss